Om oss

Angelica Johansson web

Angelika Johansson, Dagisfröken
Jag som driver Hundligan heter Angelika och startade dagiset hösten 2006. Jag bor i Askim med min sambo Fabian och vi har två egna hundar plus en bonushund. Våra egna är Lasse som är en Sankt Bernhard (född 2010) och Palle som är en Cavalier King Charles Spaniel (född 2008). Vår bonushund är blandrasen Bianca (född 2007) som bor med sin husse och matte i Kungsbacka men är hos oss väldigt ofta.

Mitt liv handlar om hundar dygnet runt och jag älskar det! : ) Är jag inte på dagiset är det mycket träning och skoj med mina egna hundar såsom agility, tävlingslydnad eller spårläggning, gärna viltspår Jag vill hela tiden lära mig mer om hundar och tycker det är fanstatiskt att få jobba med dessa fyrbenta individer. Varje dag på dagiset är unik och alla hundarna ger mig så mycket glädje, skratt och ny energi på sina egna sätt.

Utbildningar och kurser

>> Kostrådgivning hund (Hill´s)
>> Hundmassör (Axelssons)
>> Praktisk flockhantering (Aurora hundtjänst)
>> Utbildning och träff med varg (Kolmården)
>> Valpkurs
>> Unghundskurs
>> Tävlingslydnad
>> Kantarellsök
>> Klickerträning
>> Personspår
>> Viltspår
>> Ledarskapskurs
>> Agility


Caroline Vindrot, Dagisfröken
Mitt namn är Caroline Vindrot. Jag är en glad och go djurvårdare som bor i västra Frölunda. I hela mitt liv har jag älskat djur men har alltid haft en förkärlek till hundar och till allt som har med hundar att göra. Jag har själv en hund som heter Falcon som är en Shih tzu.
Under min fritid gillar jag att umgås med familj, vänner och min hund samt vara ute och gå i skog och mark.
Jag kom första gången till Hundligan som praktikant år 2011. Jag trivdes så himla bra så det sluta med att jag praktiserade alla mina praktiktillfällen jag kunde här och nu sedan år 2014 är jag anställd på Hundligan.

Mitt mål är att utveckla min kunskap inom hund, speciellt om samspelet mellan hund och människa och hundars beteende.


Mia JohanssonMia Johansson, Dagisfröken
Mitt namn är Mia Johansson. Jag är en glad och driven tjej som vuxit upp i västra göteborg. Jag har jobbat på Hundligan hunddagis sedan 2013 och kände direkt att det var en arbetsplats jag ville jobba på.  Jag har alltid haft ett stort djurintresse och har vuxit upp med både hundar och katter i min närhet. Jag bor just nu i en lägenhet i Gårda tillsammans med min sambo och två katter. När jag inte jobbar ägnar jag min tid åt vänner, familj,  inredning och badminton, som jag spelat sen barnsben. Djur och speciellt hundar har alltid varit min stora kärlek i livet. Min passion ligger i att få arbeta med hundar och skapa förståelse för hundars beteende samt hjälpa hundar och hundägare att få en sund och god relation sinsemellan.  Min plan i framtiden är att vidarutbilda mig inom området hund och fördjupa min kunskap om hundar.

 

frida-webFrida, Dagisfröken
Som person är jag glad , sprallig, har humor , aktiv och har lätt för engagera mig i saker och ting.

Jag började på hunddagiset 2010 när dagiset flyttade in och blev granne till mig. Och efter ett JA från Angelikas sida har jag varit där till och från sedan dess. Jag har själv 2 st hundar – ”Texas” som är född 2002 som  har tränat i både tävlingslydnad , agility och spår samt ”Wendy” född 2015 som just nu miljötränas ochlär sig olika tricks. På fritiden brukar jag röra på mig mycket, det kan vara allt i från att gå ute i skogen med hundarna i 2 timmar till att klättra i bergen, till att vara på brukshundsklubben och köra spår.

Utbildningar och kurser

>>August Kobbs gymnasieskola  2011- 2014 inriktning djurvård profil hund