Hunddagis

Dagisetpersonal_hunddagis
Här på Hundligan är både små och stora hundar välkomna. Hundarna vistas i en stor flock men de har även möjlighet att gå undan till eget rum vid olika behov. Hundarna får individanpassade promenader baserat på sin hälsa. Generellt sett blir det 2-3 långa promenader om dagen.

Inne har de många sovplatser att välja mellan, antingen gosa i en soffa eller ligga på en filt eller i bädd, allt för att de ska må bra. Mellan tupplurer och utfordring erbjuds lek eller aktivering. Här finns mycket leksaker att undersöka och vi stimulerar hundarnas egna behov av att t ex söka och tugga genom att gömma godis och ge dem tuggben.

Löptikar
Individuellt, enligt överenskommelse. Tiken kan vara lite nedstämd under/efter löp och kan behöva få vara hemma i lugn och ro under åtminstone höglöpet. Det finns även möjlighet att tiken kan vara hos oss om inte hon eller de andra hanarna blir för stressade. Då får hon vistas med personalen och andra tikar. Löptikar mot tillägg.

Sjuka hundarvalp_hunddagis
Om din hund är nyoperared eller liknande bör den stanna hemma och få lugn ro för att kunna återhämta sig så fort som möjligt och snabbt komma tillbaka för att leka med sina dagiskamrater.Var gärna uppmärksam på om din hund kliar sig ovanligt mycket, börjat hosta, om nosen börjat rinna eller är allmänt nedstämd och meddela mig gärna detta innan du kommer med din hund pga av smittorisken.

Krav på vaccinationer och försäkringsskydd
Din hund ska vara vaccinerad, även mot kennelhosta. Aktuellt vaccinationsintyg ska visas upp. Försäkring på din hund som innehåller liv/veterinär och en hemförsäkring som innehåller ansvarsförsäkring på din hund. Försäkringen ska visas upp.

Vi är godkända av Länsstyrelsen samt följer Jorbruksverkets regler.